Dostupni linkovi

Preminuo hrvatski glumac Predrag Vušović


Četiri dana nakon što je doživio moždani udar, poznati hrvatski glumac Predrag Vušović preminuo je u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, potvrdila je za Index glasnogovornica kazališta Gavella Martina Matota.

Vušović je moždani udar doživio u nedjelju navečer te je u vrlo teškom stanju prevezen u bolnicu. Bio je u komi i zdravstveno stanje nije mu se mijenjalo na bolje. Noćas je izgubio bitku za život.

Poznati hrvatski glumac osvojio je gledatelje svojim šarmom i humorom, a posljednje vrijeme imali smo ga prilike gledati u serijama "Bitange i princeze", "Stipe u gostima" te "Odmori se, zaslužio si". Osim u serijama, Predrag se istaknuo brojnim predstavama te filmskih ulogama. Glumio je Škrinjara u filmu Ede Galića "Putovanje u Vučjak", studenta u Ogrestinom filmu "Dvije karte za grad", Murka u Brešanovom "Kako je počeo rat na mom otoku", Luigija u "Posljednjoj volji" Zorana Sudara, milicajca u "Bogorodici" Nevena Hitreca, Tonija u Brešanovom "Maršalu", te u filmu "Nebo, sateliti" Lukasa Nole.

Rođen je 29. kolovoza 1960. godine u Kotoru.
XS
SM
MD
LG