Dostupni linkovi

Lazarevac oblijepljen umrlicama za B92


Poslije emitovanja emisije "Insajder", Lazarevac je danas kao i prethodnih sedmica bio oblijepljen plakatima uperenim protiv RTV B92.

Ovoga puta, pojavile su se i umrlice za TV B92 na kojoj se kao ožalošćeni poimence navode glavni urednik B92 i autori "Insajdera".

Plakati protiv B92 prvi put su se pojavili u Lazarevcu prije dvije nedjelje, kada je počelo emitovanje serijala "Insajder" o zloupotrebama u Kolubari. Od tada, svakog utorka, Lazarevac osvane oblijepljen sličnim plakatima.

Lokalna policija ne zna ko stoji iza ovakvog poziva na nasilje, dok je predsjednik opštine Branko Borić u kratkom telefonskom razgovoru rekao da ne zna da je grad izlijepljen novim plakatima protiv B92 i da lokalni DSS ne stoji iza toga, ali je odbio da da izjavu za B92.

Pravni zastupnici ove medijske kuće kažu da će podnijeti prijavu protiv NN lica, ali napominju da je policija samo u jednom od mnogobrojnih slučaja otkrila počinioce.

Pravni zastupnik B92 Slobodan Kremenjak vjeruje da su ovog puta, osim novinara B92, krajnja meta svjedoci koji bi mogli da govore o zloupotrebama u Kolubari.
XS
SM
MD
LG