Dostupni linkovi

Zbog bure i snijega zatvorene pojedine ceste u Hrvatskoj


Zbog olujne bure i snijega, za sav promet zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene (D8), i državna cesta Dobroselo-Mazin, izvijestio je u 9,30 Hrvatski Autoklub.

Zbog na mahove olujnih udara vjetra, dionicom autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Delnica, te državnim cestama Maslenica-Zaton Obrovački, Gospić-Karlobag smiju prometovati samo osobna vozila, a zbog zimskih uvjeta dionicom autoceste Rijeka-Zagreb, čvor Delnice čvor Bosiljevo i zabrana je prometa za tegljače i vozila s prikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale od Bakra do Senja zabrana je za: autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina), a na Krčkom mostu za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu).

Na graničnim prijelazima nema čekanja. U prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen (prema Pagu) Jablanac-Mišnjak (prema Rabu ) i Brestova-Porozina, te katamaranske s Malog Lošinja i Paga. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila.

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG