Dostupni linkovi

Berluskoni i mlada Marokanka negirali seksualni odnos



Italijanski premijer Silvio Berluskoni i 18-godišnja Marokanka u centru seks skandala koji potresa Italiju negirali su da su imali seksualni odnos.

Berluskoni (74) je snimio video poruku, drugu u posljednjih nekoliko dana, u nastojanju da se odbrani od istrage milanskog tužilaštva o njegovim navodnim susretima s djevojkom pod pseudonimom Rubi Rubakuri (Rubi kradljivica srca).

On je optužio tužilaštvo da koristi metode dostojne mafije i rekao da neće doći na saslušanje u tužilaštvo ove nedjelje, zato što ne želi da doprinosi kredibilitetu istrage za koju ocjenjuje da je nelegitimna i politički motivisana.

Nekoliko sati prije objavljivanja Berluskonijevog video snimka, Marokanka je gostovala na televizijskoj mreži Mediaset koju je Berluskoni osnovao.

Rubi je rekla da nikada nije radila kao prostitutka i da Berluskoni nikada nije stavio prst na nju. Dodala je da ju je na kraju večere kojoj su prisustvovale i druge djevojke Berluskoni pozvao u svoju kancelariju i dao kovertu sa 7.000 evra, što je ustanovila poslije u automobilu.
XS
SM
MD
LG