Dostupni linkovi

Reakcije crnogorske opozicije na hapšenjaHapšenja funkcionera budvanske opštine dobar je potez i put ka krupnim ribama ako sudstvo bude radilo svoj posao, ocijenio je danas predsjednik Nove srpske demokratije, Andrija Mandić.

Uprava policija privela je jutros gradonačelnika Budve Rajka Kuljaču, potpredsjednika Dragana Marović , brata Svetozara Maraovića i još nekoliko osoba.

„U obračunu protiv organizovanog kriminala i korupcije, nezavisno od toga da li je Rajko Kuljača ili Dragan Marović ili neko drugi, u narednom periodu vlasti moraju da budu beskompromisni jer je to jedini put ozdravljenju Crne Gore“ rekao je Mandić novinarima u vili Gorica.

Prema njegovim riječima, u Crnoj Gori treba uspostaviti novi sistem vrijednosti a to ne može biti ostvareno bez diskontinuiteta od dosadašnjeg ponašanja.

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP), Srđan Milić rekao je, u vezi hapšenja budvanskih funkcionera, da državni organi treba da rade svoj posao.

„SNP neće komentarisati nešto što je vezano za dešavanja kojih će Crna Gora očigledno biti puna u narednom periodu“, rekao je Milić.

On je kazao da za one koji su uhapšeni u poslednjoj akciji, kao i za sve, važi princip nevinosti, odnosno da niko ne može biti kriv dok se ne dokažu djela za koja se optužuje.

„Za bilo koju politizaciju ili komentar bilo kog političkog predstavnika vezano za ta pitanja ili bilo kakvu euforiju oko toga što se dešava, nema mjesta“, kazao je Milić novinarima u vili Gorica.
XS
SM
MD
LG