Dostupni linkovi

Poljski diplomata otpušten zbog fotografije iz Avganistana


Asistent šefa poljske diplomatije i kandidat vladajuće Građanske platforme na lokalnim izborima Maćej Zegarski ipak je ostao bez posla zbog toga što je na Fejsbuk postavio fotografiju iz Avganistana na kojoj pozira sa ženskim gaćama na vojnom šljemu.

Šljem koji su asistentu Radoslava Šikorskog dali poljski vojnici tokom prevoza helikopterom iz baze Gazni sačuvao mu je na vrućem avganistanskom terenu glavu, ali ljubičaste ženske tanga gaće na šljemu koštale su ga ne samo posla u ministarstvu već je izbačen i sa partijske kandidatske liste na izborima.

Vickasti poljski diplomata postavio je upravo tu sliku na Fejsbuk odmah poslije julske posjete ministra šikorskog Avganistanu, kada je snimljena, ali skandal je izazvala tek kada su je ove nedjelje primetili drugi poljski korisnici Fejsbuka i sliku proslijedili medijima, uz ogorčene komentare.

"U tom ratu je već poginulo 20 naših vojnika a ovaj lik ide u zvaničnu posjetu i još se zeza", samo je jedan od mnogobrojnih komentara u istom duhu koje su postavili Poljaci na internet.
XS
SM
MD
LG