Dostupni linkovi

Premijer i ministar Srbije donirali plate za KraljevoMinistar odbrane Srbije Dragan Šutanovac poklonio svoju ministarsku platu, a premijer Mirko Cvetković lično uplatio 105.000 za sanaciju posljedica zemljotresa u Kraljevu.

Šutanovac je pozvao građane da pomognu koliko mogu u sanaciji posljedica razornog zemljotresa koji je pogodio Kraljevo. Premijer Cvetković je, kako stoji u saopštenju, donaciju uplatio lično, prije dolaska na posao u Vladu Srbije.

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević uručiće pomoć za stanovništvo Kraljeva. Vlada Srbije odobrila je Republičkoj direkciji za robne rezerve isporuku 452.406 komada crijepa, ukupne vrijednosti oko 14 miliona dinara.Ugroženim Kraljevčanima biće predato i 10.500 konzervi pašteta i sardina, koje je tržišna inspekcija oduzela tokom inspekcijskog nadzora, navedeno je u saopštenju

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obezbjedilo je, preko donatora, oko 50 tona šećera, a očekuje i oko 28.000 litara ulja.

Ministar Sulejman Ugljanin izjavio je da će iz fonda Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih opština biti upućeno milion dinara Kraljevu.
XS
SM
MD
LG