Dostupni linkovi

U HDZ -u kažu da se ne boje povrataka Sanadera u Sabor



Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) se ne boji povratka bivšeg premijera Ive Sanadera u sabor, izjavili su danas vodeći ljudi te stranke odgovarajući na pitanja novinara vezano uz Sanaderov zahtjev za aktiviranjem saborskog mandata.

"Nikoga se mi ne bojimo", odgovorio je potpredsjednik Hrvatskog sabora i potpredsjednik HDZ-a te član Predsjedništva stranke Vladimir Šeks novinarima u Saboru, prenosi Hina.

"Molim vas lijepo pa mi smo prošli i dobili rat, mi bi se nekog bojali", odgovorio potpredsjednik Sabora i potpredsjednik HDZ-a i član Predsjedništva stranke Ivan Jarnjak dodajući kako Sanader ima zakonsko pravo za aktiviranjem saborskog mandata.

Generlani sekretar stranke Branko Bačić kazao je kako Sanaderov zahtjev nije nikakav udarac stranci.Vladimir Šeks je reako kako stranku nije iznenadio Sanaderov zahtjev.

"Ništa nas ne može iznenaditi, ništa nas nije iznenadilo i ničega se ne bojimo, a najmanje eventualnog možebitnog povratka Ive Sanadera u zastupničke klupe", kazao je Šeks.

Upitan zašto možebitni, kratko je odgovorio "zato što sam tako rekao".

Upitan znači li to da traži neku 'začkoljicu' u zakonu da se Sanader ne može vratiti, Šeks je odgovorio: "Ništa ja ne tražim".

Na pitanje novinara boji li se HDZ osnivanja nove stranke, Bačić je "odgovorio samo je jedan HDZ", a Jarnjak je dodao i "vječan".
XS
SM
MD
LG