Dostupni linkovi

Dačić: nove informacije o napadu na Pančića ne mogu biti objavljene


Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da u istrazi napada na novinara Teofila Pančića ima novih saznanja, ali da ona ne mogu biti objavljena.

"Istražujemo sve načine kako da dođemo do saznanja o eventualnim počiniocima, a policija najozbiljnije shvata da napadi na novinare predstavljaju napade na službena lica", rekao je Dačić novinarima.

Dačić je dodao da policija pokušava da dođe do novih saznanja na osnovu snimaka video kamere banke koja je u blizini mjesta napada, ali nije želio da navede detalje.

Ministar policije rekao je da slučaj napada na Pančića specifičan jer ima malo svjedoka tog događaja, a policija na mestu incidenta nije zatekla osobe koje bi o tome mogle da svedoče.

"Imajući u vidu da je malo neposrednih svedoka koji su bili na licu mjesta, istražujemo sve načine kako da dođemo do saznanja o eventualnim počiniocima", rekao je Dačić.

Novinara nedeljnika Vreme Teofila Pančića napala su i pretukla dvojica maskiranih muškaraca u autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća u subotu uveče u Zemunu.
XS
SM
MD
LG