Dostupni linkovi

Đukanović ponovio da ne razmišlja o povlačenju



Premijer Milo Đukanović izjavio je danas da posljednjih mjeseci ne razmišlja da se povuče sa tog mjesta, dodajući da će mjesto premijera napustiti kada "za to dođe vrijeme".

"To nije tema o kojoj razmišljam poslednjih mjeseci. Prije nešto duže od godinu dana smo pobijedili na parlamentarnim izborima. Prije mjesec dana smo pobijedili na lokalnim izborima i sada smo veoma skoncentrisani da ispunimo preostale obaveze da bi Crna Gora prije kraja godine dobili status kandidata i pozitivno mišljenje za otvaranje pregovora sa EU", rekao je Đukanović novinarima u sjedištu Savjeta Evrope.

"Naravno, sve što počne mora jednom da se završi, ali o tome kada za to dođe vrijeme", kazao je Đukanović, odgovarajući na pitanje da li su istiniti navodi da će se do kraja godine povući sa mjesta premijera.

Crnogorski mediji su pisali da bi Đukanović mogao da se povuče sa mjesta premijera, jer ga navodno čeka angažovanje u NATO-u.Đukanović danas boravi u SE, gdje se sastao sa predsjedavajućim Parlamentarne skupštine SE Mevlutom Čavušogluom.

XS
SM
MD
LG