Dostupni linkovi

Šta su nadležni u Bosni i Hercegovini uradili na ublažavanju globalne ekonomske krize, kakvi su socijalni programi koje su usvojile entitetske vlade, koliko su u rješavanje ovog pitanja uključeni ekonomski stručnjaci, teme su o kojima je bilo riječi u “Otvorenom parlamentu”

U emisiji učestvuju profesor Anto Domazet, profesor Nikola Grabovac, Adnan Hrenovica iz Kreditnog biroa BiH (LRC) i predstavnici Parlamentarne skupštine BiH Željko Kuzmanović, Velimir Jukić i Adem Ibrahimpašić.

Pitanja su postavljali studenti iz Tuzle i Zenice.* * *


“Otvoreni parlament”, TV emisija koju zajednički realizuju Radio Slobodna Evropa (redakcija za BiH), Televizija Bosne i Hercegovine - BHT 1, Misija OSCE-a u BiH, Omladinska informativna agencija (OIA) i Parlamentarna skupština BiH, a emituje se od maja 2005. godine, s ciljem promovisanja dijaloga između mladih i predstavnika bh. vlasti. “Otvoreni parlament”, osim na našoj web stranici, možete gledati na BHT1, subotom u 12:10.
Voditelji “Otvorenog parlamenta” su Marija Arnautović, novinarka Radija Slobodna Evropa i Ermin Numić iz Omladinske informativne agencije.
XS
SM
MD
LG