Dostupni linkovi

Marović u autorskom tekstu za Vijesti demantuje optužbe opozicije


Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović u autorskom tekstu za Vijesti demantovao je informacije da je poslovni partner italijanskih biznismena Đanija i Mikela Zonija, navodeći da je tačno da je Zoni bio u radnoj posjeti Crnoj Gori, da se sreo sa predstavnicima preduzeća Plantaže i da je o njegovoj posjeti obaviješten ambasador Italije u Podgorici.

Poslanik PZP-a Koča Pavlović pozivajući se na podatke iz Generalnog sekretarijata Vlade optužio je potpredsjednika DPS-a da su mu u državnom avionu društvo pravili potencijalni poslovni partneri.Tako je po nalogu broj 252 koji je potpisao Marović, državni avion prošlog juna letio u Veneciju kako bi u Crnu Goru dovezao izvjesne Đanija i Mikelea Zonina, Silvanu Zufelde, Đorđa Tibalda, Silvanu Golin i Pierfrančeska Basija sa suprugom.

Marović je u autorskom tekstu napisao da se protiv njega i njegovih najbližih u posljednje vrijeme vodi organizovana kampanja.

Ja znam da ovo nije baš nije vrijeme iskrenog traženja istine nego još i više, vrijeme ''lova'' i pokušaj političkog linča pojedinaca u Crnoj Gori u čemu se u posljednje vrijeme posebno izdvaja jedna ''spontana'' ili ''organizovana'' kampanja protiv mene ili mojih najbližih, napisao je Marović.

"Nije mi teško trpjeti, ne zbog nade da ću zbog toga biti spasen, već prije svega što znam da nijesam nikog ubio niti ukrao, niti prevario, niti se okrenuo protiv kog bliskog ili manje bliskog", napisao je između ostalog Marović
XS
SM
MD
LG