Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Jocić tvrdi da nema ništa sa ubistvom Pukanića


Sreten Jocić, poznat i kao Joca Amsterdam, odbacio je sinoć na saslušanju sve sumnje da je umješan u ubojstvo vlasnika tjednika "Nacional" Ive Pukanića, rekavši da je uvučen u policijsko - političke igre u Hrvatskoj, javili su beogradski elektronski mediji.
Jocić je na saslušanju u beogradskoj policiji, a ne pred istražnim sucem, kako su prvobitno izvjestili neki beogradski mediji, kazao kako protiv njega ne postoji niti jedan dokaz koji ga može povezati s tim ubistvom.
Jocićev branitelj Zdenko Tomanović, koji je prisustvovao saslušanju, rekao je da je njegov klijent kategoričan u tome da ne postoji niti jedan dokaz njegove umiješanosti u ubojstvo Pukanića, jer, kako je rekao, Jocić nema veze s tim i ne želi se izjašnjavati u povodu glasina.
Nakon što je saslušan u nazočnosti svoga branitelja i zamjenika specijalnog tužitelja, Jocić bi danas, najkasnije do 21 sat naveče, kada mu ističe mjera policijskog zadržavanja od 48 sati, trebao biti izveden pred istražnog suca Specijalnog suda u Beogradu, gdje će također biti saslušan.
Po završetku saslušanja Jocića, istražni sudac trebao bi donijeti odluku o mogućem pokretanju istrage protiv osumnjičenog i određivanju pritvora.
XS
SM
MD
LG