Dostupni linkovi

Čekajući Madonnu


Madonna
Madonna

Za Madonin koncert u Budvi već je podato oko 35.000 ulaznica, a publika će u najvećem broju doći iz zemalja regiona, te Italije i Rusije.

Dvije sedmice uoči najvećeg ikada održanog koncerta u Crnoj Gori prodato je oko 35.000 ulaznica, a na Jazu počinje montaža bine za dvosatni nastup Madone 25. septembra:
Već 10. septembra prvi šleperi opreme stižu u Budvu, jer počinje montaža bine. Samo za njen balans trebaće 20 do 30 hiljada litara vode.
Jedan od domaćih organizatora koncerta Blažo Radoman tvrdi da je tehnički Jaz već spreman za veliki događaj:
"Infrastrukturno gledajući, što se nas tiče, koncert bi mogao da počne sjutra. Kompletna elektroinstalacija, vodovodna instalacija, ptt instalacija - sve je to već na koncertnom prostoru".
U Budvi kažu da su svi zahtjevi Madoninog produkcijskog i organizacionog tima ispunjeni. Podsjetimo, kada je početkom ljeta Madona upitana na jednoj pres konferenciji da li može potvrditi dolazak u Crnu Goru, šaljivo je odgovorila: "Ima li Starbucks u Crnoj Gori? Nema? A ima li Coffee bean? Možete li ga nabaviti dok ne dodjem?“
Publika Madoninog koncerta u Budvi biće iz svih država regiona, te italijanskog susjeda i neizbježnog ruskog tržišta:
"Mi ćemo imati publiku koja je iz Crne Gore, publiku iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Albanije, pa čak i Italije, a imamo dosta interesovanja i agencija iz Rusije", kaže Radoman.
Najveći muzički događaj u Crnoj Gori okupiće bez sumnje i mnoge koji nijesu fanovi Madonine muzike, ali skidaju kapu muzičkoj instituciji koju je stvorila od svog imena.Blažo Radoman:
"Predstojeći koncert, kada govorimo o produkciji, vizuelnim efektima, tehnologiji I plesu, premašiće sve dosadašnje njene turneje, plesa, jer pored Madone kompletna ekipa koja dolazi sa njom broji oko trista ljudi, tako da to nije samo muzički spektakl već teatar, praznik za oči i za uši".
XS
SM
MD
LG