Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Madonnina turneja pod znakom pitanja


Posljednjih nekoliko tjedana Madonna je pod velikim pritiskom, što zbog napornih priprema uoči svjetske turneje, što zbog medijskih napisa o rastavi s Guyem Ritchiejem i aferi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom ili zbog knjige njezina brata u kojoj se otkrivaju pikanterije iz njezina života.
Sve to, ako je vjerovati stranim medijima, narušava zdravlje pop kraljice pa se šuška o otkazivanju turneje. Madonna je utočište pronašla kod prijateljice Gwyneth Paltrow, u čijoj se kući odmara prema nalogu svoga doktora.
Prvi put, unatoč stalnom fitness režimu prema kojem funkcionira već godinama, Madonnino je zdravlje počelo patiti. Liječnici su pjevačici dijagnosticirali anemičnost, znak loše prehrane i napornih tjelovježbi, te ozbiljnu ozljedu koljena.
Madonna u svome timu ima liječnika opće medicine, psihoterapeuta i kiropraktičara, koji joj pomažu u pripremama za pompozno najavljivanu "Sticky & Sweet" svjetsku turneju. Oni su joj naredili da se odmara bar tjedan dana. Madonnin navodni slom je i posljedica problema u privatnom životu.
XS
SM
MD
LG