Dostupni linkovi

Pak: Nikolić očekuje dogovor sa Vučićem, ne želi podele


Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić
Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i ne želi nikakve podele, izjavila je za Sputnjih Nikolićeva savetnika Stanislava Pak.

"Građani očekuju jedinstvo i slogu, i jednostrane odluke štete čitavoj Srbiji. Snaga poverenja građana ga (predsednika Srbije Tomislava Nikolića) obavezuje da nastavi aktivno da učestvuje u izvršnoj vlasti", kazala je Pak, komentarišući buru koja se podigla nakon što je Nikolić najavio da će se ponovo kandidovati.

Svako drugo rešenje, prema njenim rečima, bilo bi loše pre svega za Vučića, a potom i za čitavu Srbiju.

"Vest o kandidaturi je iskorišćena da ga pojedinci svrstaju uz neprijatelje Srbije i neprijatelje Vučića i SNS", rekla je ona i dodala da "njih dvojicu niko ne može da posvađa", a da je objavljivanje ove informacije pokazalo da to mnogi jedva čekaju.

"Takvi su pošli u obračun sa Nikolićem, pošto, po njima, on nema pravo da misli kako zna šta je dobro za Srbiju. Zanimljivo je da nisu preneli da je predsednik rekao da će se prvi put oglasiti tek posle postignutog dogovora sa Aleksandrom Vučićem", rekla je Stanislava Pak.

XS
SM
MD
LG