Četvrtak, 18. septembar/rujan 2014, 15:42 CET

Srbija

I dalje kritično u poplavljenim selima oko Kladova

Selo Tekija nakon poplava

18.09.2014
U najugroženijim selima u okolini Kladova, voda se još uvek ne povlači, a stanovništvo se bori sa stihijom koja ih je pogodila pre četiri dana. U poplavljenom području nalazi se još oko 2.500 ljudi Dalje/More
septembar/rujan 2014
septembar/rujan 2014

Kalendar

Galerija

Fotogalerija Karikature Predraga Koraksića Coraxa

Jedan od najprepoznatljivijih karikaturista u Srbiji Predrag Koraksić Corax stalni je saradnik Radija Slobodna Evropa i jednom sedmično objavljujemo njegov komentar političkog života Srbije bez reči.

 

Gašić: Nulta tolerancija protiv korupcije

Borba protiv korupcije ostaje prioritet ove Vlade, poručio je danas ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić. Na današnjem skupu o korupciji, ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi izjavio da je za državu najvažniji način na koji koristi fizičku silu.

EU nije protv gradnje Južnog toka u Srbiji

Srbija može da nastavi sa planovima izgradnje Južnog toka kroz svoju terotoriju, poručili su danas zvaničnici Evropske komisije. Medjutm, gasovod će biti pušten u pogon tek kada se u cjelosti uskladi sa evropskim zakonodavstvom.

Predsednica Liberije pozdravila odluku SAD u borbi protiv ebole

Predsednica Liberije nazvala je američku odluku da pošalje 3 hiljade vojnika u Zapadnu Afriku značajnim momentom u borbi protiv, do sada najgore epidemije ebole.