Petak, 03. juli/srpanj 2015, 09:55 CET

Misija OEBS-a u Srbiji dodelila nagrade

12.12.2012
Misija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Srbiji priredila je u sredu uveče prijem na kojem je dodelila nagrade "Ličnost godine" za doprinos u borbi protiv korupcije, medijskoj reformi, reformi policije i zaštiti i unapređenju ljudskih prava.

"Svaki od dobitnika dao je svoj značajan doprinos procesu reformi u Srbiji", naglasio je
novi šef Misije OEBS-a u Srbiji, ambasador Peter Burkhard.

Ovogodišnji laureati su direktor Uprave za sprečavanje pranja novca Aleksandar Vujičić, direktor novinske agencije Fonet Zoran Sekulić i šef Biroa za strateško planiranje MUP-a Dražen Maravić, a priznanje je posthumno dodeljeno i osnivaču Beogradskog centra za ljudska prava Vojinu Dimitrijeviću za životnu predanost procesu unapređenja ljudskih prava.

Nagrada "Ličnost godine" sedmi uzastopni put odaje priznanje istaknutim pojedincima koji su svojim radom doprineli daljem razumevanju i negovanju vrednosti OEBS-a u Srbiji.
12 decembar/prosinac 2012
12 decembar/prosinac 2012

Kalendar

Posljednje vijesti

Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
27.06.2015
TV serijal 'Perspektiva' o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED (National Endowment for Democracy) nakon petog ciklusa pravi ljetnu pauzu. U naredna dva mjeseca u kolažnim emisijama moći ćete vidjeti interesantne detalje sa snimanja Serijala u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. Producent je Mebius film iz Sarajeva.