Srijeda, 04. maj/svibanj 2016, 03:54 CET

  Misija OEBS-a u Srbiji dodelila nagrade

  12.12.2012
  Misija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Srbiji priredila je u sredu uveče prijem na kojem je dodelila nagrade "Ličnost godine" za doprinos u borbi protiv korupcije, medijskoj reformi, reformi policije i zaštiti i unapređenju ljudskih prava.

  "Svaki od dobitnika dao je svoj značajan doprinos procesu reformi u Srbiji", naglasio je
  novi šef Misije OEBS-a u Srbiji, ambasador Peter Burkhard.

  Ovogodišnji laureati su direktor Uprave za sprečavanje pranja novca Aleksandar Vujičić, direktor novinske agencije Fonet Zoran Sekulić i šef Biroa za strateško planiranje MUP-a Dražen Maravić, a priznanje je posthumno dodeljeno i osnivaču Beogradskog centra za ljudska prava Vojinu Dimitrijeviću za životnu predanost procesu unapređenja ljudskih prava.

  Nagrada "Ličnost godine" sedmi uzastopni put odaje priznanje istaknutim pojedincima koji su svojim radom doprineli daljem razumevanju i negovanju vrednosti OEBS-a u Srbiji.
  12 decembar/prosinac 2012
  12 decembar/prosinac 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.