Dostupni linkovi

Bokserski šampion Kamačo teško ranjen



Nekadašnji bokserski šampion Hektor Kamačo teško je ranjen u obračunu vatrenim oružjem u San Huanu i nalazi se u kritičnom stanju, a lekari kažu da će verovatno preživeti.

Kako prenose američki elektronski mediji, Kamačo je u noći između utorka i srede sedeo u automobilu na periferiji prestonice Portorika kada je bar jedan napadač počeo da puca. Čovek koji je bio sa bokserom u automobilu je ubijen.

U bolnici je rečeno da je Kamačo pogođen u vilicu, ali da je metak izašao iz glave i zaustavio se u ramenu, a slomio je i dva pršljena. Lekari su naveli da će bokser verovatno ostati paralizovan ako preživi.

Hektor "Mačo" Kamačo ima 50 godina, a poslednju borbu je imao 2010. Tokom osamdesetih i početkom devedesetih godina bio je jedan od najpopularnijih i najcenjenijih boksera. Titule je osvajao u superpero, lakoj i superlakoj kategoriji.

Tokom čitave karijere imao je problema sa drogom i alkoholom, a 2007. je uhapšen zbog obijanja kompjuterske prodavnice. Tada je osuđen na sedam godina zatvora, ali je posle ta kazna smanjena na godinu dana uslovno.
XS
SM
MD
LG