Subota, 30. april/travanj 2016, 18:56 CET

  Generalni menadžer EXIT-a podneo ostavku

  08.11.2012
  Bojan Bošković, jedan od osnivača Egzit festivala, podneo je ostavku na mesto generalnog menadžera ove manifestacije.

  Njegova odluka je usledila nakon nezvaničnih informacija da će Ministarstvo finansija ukinuti novčanu podršku novosadskom festivalu.

  Miloš Ignjatović, osnivač festivala kaže za Radio Slobodna Evropa da nema direktne veze između ostavke i najavljenog ukidanja državne pomoći.

  „Između te dve stvari ne postoji neka direktna korelacija. Šta više mi nismo ni dobili nikakvo zvanično saopštenje od ministartva niti od bilo koje institucije Republike Srbije. Naprotiv, mi smo imali neke razgovore sa predstavnicima svih nivoa vlasti s obzirom na promenjenu političku situaciju, i dobili smo sasvim drugačije informacije od onih koji se sada mogu čuti u medijima. Naravno, sve je to proces. Promene u menadžmentu su prirodne stvari. Mislim da je prirodno da dolazi do zasićenja. Mislim da je tako bilo i kod Bojana. Trenutno tražimo novog generalnog menadžera i ubeđen sam da ćemo vrlo brzo imati novo personalno rešenje“, kaže Ignjatović.
  08 novembar/studeni 2012
  08 novembar/studeni 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Prva epizoda – Podgoricai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  24.04.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.