Četvrtak, 24. april/travanj 2014, 14:00 CET

Srbija

Televizor umesto odštete za ubijenog sina

Rumena Vasović

Veličina slova - +
24.04.2014
Rumena Vasović, majka Dalibora Vasovića, koji je 2001. brutalno ubijen na gradskom trgu u Čačku, najavljuje da će otići da protestuje u Beograd, pošto joj se već sedam godina ne isplaćuje 1,5 miliona dinara po izvršnoj presudi za naknadu nematerijalne štete. Dalje
april/travanj 2014
april/travanj 2014

Kalendar

Galerija

Fotogalerija Karikature Predraga Koraksića Coraxa

Jedan od najprepoznatljivijih karikaturista u Srbiji Predrag Koraksić Corax stalni je saradnik Radija Slobodna Evropa i jednom sedmično objavljujemo njegov komentar političkog života Srbije bez reči.

 

Gojković: Moj cilj je dalji razvoj demokratije

Nova predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković je branila svoj izbor na tu funkciju rekavši da će se i dalje boriti za duh tolerancije u parlamentu i u Srbiji.

Magazin "Pipl": Lupita Njongo - najlepša žena 2014.

Popularni američki časopis "Pipl" izabrao je za najlepšu ženu 2014. godine kenijsku glumicu Lupitu Njongo, dobitnicu Oskara za epizodnu ulogu u filmu "12 godina u ropstvu".

Skupština Kosova usvojila dva važna zakona

Ovim zakonom predviđeno je da misija Euleks ostane na Kosovu do juna 2016 godine i da se osnuje specijalni sud koji će se baviti optužbama protiv OVK koje je izneo specijalni izvestilac Saveta Evrope Dik Marti.