Subota, 01. novembar/studeni 2014, 05:47 CET

Srbija

Ispovest bivšeg monaha: „Mafija u Crkvi“

Bojan Jovanović na promociji u Beogradu

31.10.2014
Knjiga nekadašnjeg monaha Bojana Jovanovića, koji tvrdi da je seksualno zlostavljan tokom službe u SPC, predstavljena je u Beogradu. U ispovesti Jovanović govori o, kako kaže, pedofiliji i pojedincima koji zloupotrebljavaju Crkvu Dalje/More
oktobar/listopad 2014
oktobar/listopad 2014

Kalendar

Galerija

Fotogalerija Karikature Predraga Koraksića Coraxa

Jedan od najprepoznatljivijih karikaturista u Srbiji Predrag Koraksić Corax stalni je saradnik Radija Slobodna Evropa i jednom sedmično objavljujemo njegov komentar političkog života Srbije bez reči.

 

Udes letelice "Virdžin Galaktika"

Vlasti u Kaliforniji saopštile su da je jedna osoba poginula, dok je druga ozbiljno povređena kada se komercijalna svemirska letelica kompanije "Virdžin Galaktik" srušila tokom probnog leta u pustinji Mohave, severno od Los Anđelesa.

Raste broj stranih boraca na Bliskom istoku

Prema izveštaju Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija oko 15 hiljada boraca iz zemalja širom sveta pridružilo se različitim ekstremističkim grupama koje operišu u Iraku i Siriji.

Novi rekordi na svetskim berzama

Tokijska berza danas je zabeležila značajan porast - najveći u periodu posle globalne finansijske krize. Tom trendu pridružile su se i druge berze u Aziji, kao i u Evropi i Sjedinjenim Državama.