Utorak, 21. oktobar/listopad 2014, 20:20 CET

Srbija

Antiratna poruka sa Velikog školskog časa

Veliki školski čas u Kragujevcu

21.10.2014
Polaganjem venaca na spomenik streljanim đacima i profesorima i izvođenjem programa sastavljenog od stihova iz svih dosadašnjih poema, koji je priredio književnik Vidosav Stevanović, u kragujevačkim Šumaricama, danas je obeležena godišnjica fašističkog streljanja civilnog stanovništva. Dalje/More
oktobar/listopad 2014
oktobar/listopad 2014

Kalendar

Galerija

Fotogalerija Karikature Predraga Koraksića Coraxa

Jedan od najprepoznatljivijih karikaturista u Srbiji Predrag Koraksić Corax stalni je saradnik Radija Slobodna Evropa i jednom sedmično objavljujemo njegov komentar političkog života Srbije bez reči.

 

Povlačenje miliona vozila zbog vazdušnih jastuka

Vozači miliona vozila marke Tojota, Honda, Mazda, BMV, Nisan i Dženeral Motors pozvani da pod hitno zamene nepravilne vazdušne jastuke u izradi japanske kompanije Takata sa fabrikom u Meksiku.

Razgovori u Hong Kongu

Lider Hongkoške studentske federacije izjavio je da je šokiran čijenicom da vlada još uvek traži od studenata da prihvate ideju Pekinga o izboru kandidata na glasanju 2017. godine.

Krv preživelih kao lek za ebolu?

Doktor Kent Brentli je preživeo ebolu. Mogući uzrok njegovog oporavka? Transfuzija krvi od mladog Afrikanca koji je takođe preživeo virus.