Dostupni linkovi

Beograd: U Tužilaštvu saslušana Marija Mali


Siniša Mali
Siniša Mali

Marija Mali, bivša supruga gradonačelnika Beograda, dala je iskaz pred Višim javnim tužilaštvom. Razgovor sa tužiocem, kome je prisustvovao i njen advokat Slobodan Ružić, trajao je oko dvadeset minuta. Nakon toga nije želela da govori za RSE.

U Više javno tužilaštvo je pozvana pošto je u februaru u medijima iznela tvrdnje da je njen bivši suprug Siniša Mali Agenciji za borbu protiv korupcije dostavio netačan izveštaj o imovini i prihodima, kao i da joj je priznao da je organizovao rušenje objekata u Hercegovačkoj ulici u Savamali.

Marija Mali je, podsetimo, u intervjuu za nedeljnik NIN rekla da je spremna da nadležnim organima otkrije ime firme koja je rušila u Hercegovačkoj, ali da je niko nije pozvao.

Takođe, ona je u intervjuu portalu Krik otkrila i da gradonačelnik Beograda prikriva da poseduje nekretnine, među kojima stan u kompleksu Oaza u Beogradu i dva apartmana na Kopaoniku. Ispričala je i da je bila ucenjena da deo njegove imovine u izveštaju Agenciji za borbu protiv korupcije prikaže kao svoju.

Osim ovih tvrdnji navela je i da joj je najteže zbog dece koja više ne žive s njom.

U međuvremenu, sredinom marta, Marija i Siniša Mali objavili su zajedničko saopštenje u kom su naveli da će oboje ravnopravno podizati decu, kao i da u javnosti više neće govoriti o svom privatnom životu.

XS
SM
MD
LG