Dostupni linkovi

Saobraćaj u Vojvodini i dalje otežan


Novi Sad
Novi Sad
Posle snega koji je padao u utorak, glavne saobraćajnice su prohodne u Vojvodini. Nadležni preporučuju građanima da budu oprezni.

Autoput i državni putevi prvog i drugog reda na teritoriji Vojvodine su prohodni, ali se saobraćaj odvija otežano, a ekipe za zimsko održavanje puteva su na terenu, saopštio je pokrajinski Štab za vanredne situacije.

Na području Srednjobanatskog okruga i dalje su na snazi mere vanredne situacije uvedene zbog posledica nevremena, ali se stanje normalizuje, rečeno je na sednicama štabova za vanredne situacije.

U Novom Sadu, kako tvrde u kabinetu gradonačelnika Miloša Vučevića, zimska služba je neprekidno na terenu. Vučević je pohvalio Zimsku službu i izrazio zadovoljstvo radom celokupnog ljudstva na terenu tokom vikenda kada su u gradu pale značajne količine snega. Ipak, trotoari i prilazi pešačkim prelazima u većem delu grada nisu očišćeni Pitali smo građane šta misle o radu zimske službe.

molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:00:25 0:00
Direktan link


Da su ulice za pešake manje bezbedne potvrđuje i činjenica da sve je veći broj onih koji završe u Urgentnom centru Vojvodine. Portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin.

„Juče u Kliničkom centru Vojvodine pomoć je potražilo 55 lica zbog posledica padova, od toga dvadesetpetoro sa frakturama i samo je jedno lice zadržano u Urgentnom centru zbog težih povreda“, rekla je portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.
XS
SM
MD
LG