Nedjelja, 07. februar/veljača 2016, 04:53 CET

  Obama i Clinton o mogućoj kandidaturi za predsjednicu SAD-a

  28.01.2013
  U zajedničkom intrevjuu za američku televiziju CBS, predsjednik Barack Obama  i odlazeća državna  tajnica Hillary  Clinton odgovarali su na pitannja i tome da li bi ona trebala ići u predsjedničku utrku 2016.

  U  emisiji „60 minuta“ Clinton je kazala kako ni „Obama, ni  ona ne mogu predvidjeti što će se dogoditi sutra ili  za iduće godine“ .

  Potpredsjednik Joe Biden , kojemu je 70 godina, nije isključio mogućnost da bi  mogao ući  u predsjedničku utrku kada Obama napusti Bijelu kuću.

  Barack Obama je istaknuo da je Clinton bila jedna od „najboljih državnih tajnica koju su imale SAD, da su odlično suradjivali i da će mu ubuduće nedostajati“.
  28 januar/siječanj 2013
  28 januar/siječanj 2013

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Prva epizoda - Bijeljinai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  31.01.2016
  Na više od 30 TV stanica u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj kreće nova sezona od 52 epizode “Perspektive” čija je središnja tema nasilje sa kojim se mladi suočavaju, tolerancija, ljudska prava. Serijal Perspektiva kreće sa drugom sezonom i ovo je prva epizoda desetog ciklusa koja govori o mladima Bijeljine. Voditelji i moderator je Marčelo. Serijal se emituje u saradnji sa The National Endowment for Democracy, producent je Mebius Film.