Subota, 30. april/travanj 2016, 22:42 CET

  Hilari Klinton danas u Gazi nastavlja napore za sporazum

  21.11.2012

  Američka državna sekretarka Hilari Klinton nastavlja napore da se postigne sporazum oko okončanja najnovijeg nasilja u regionu.

  Ona se u regionu pridružila grupi visokih svjetskih lidera koji rade na tome da se zaustave borbe i rano jutros je krenula na Zapadnu obalu pošto se sinoć sastala sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom.

  Američka državna sekretarka ukazala je da bi, poslije više od sedam dana borbi, moglo da bude potrebno izvjesno vrijeme da se usaglasi sporazum o prekidu vatre i, eventualno, dugoročnom primirju.

  Izraelski avioni izvršili su noćas najmanje 30 napada na Gazu, kada su pogođena ministarstva, tuneli za krijumčarenje, prazna vila jednog bankara i medijska kancelarija vezana za Hamas koja se nalazi dva sprata iznad prostorija francuske novinske agencije AFP.
  21 novembar/studeni 2012
  21 novembar/studeni 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Prva epizoda – Podgoricai
  || 0:00:00
  ...  
   
  X
  24.04.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.