Dostupni linkovi

Jedna noć 7000 eura


Nakon što su do skora najskuplje ljetovalište u Crnoj Gori hotel „Sveti Stefan“ i njegova legendarna „Vila 118“ dočekali sezonu 2007. zaključani u očekivanju početka rekonstrukcije novog zakupca, epitet najskupljeg apartmana na crnogorskom primorju nosi Prezident apartman u hotelu „Splendid“:

„Prezident apartman se kreće od sedam do osam hiljada eura. Ovaj manji apartman se kreće oko tri i po hiljade eura, tako da sama cijena govori da se ipak radi o jednom kraljevskom užitku, jer vrijedi sve te pare koje se daju za takvu jednu vrstu smještaja, naravno, za one koji imaju“

Kroz najskuplji apartman u Crnoj Gori vodi na PR „Montenegrostars“-a Časlav Perović:

„Apartman ima 380 kvadrata, urađen je od najfinijih materijala, raspolaže svim potrebnim da se čovjek osjeća kao na pravom dvoru; evo, konkretno u Prezident apartmanu imate namještaj iz XVII vijeka, i sve ono u čemu čovjek može da uživa kao u najprestižnijoj vili u bilo kom dijelu svijeta“.

Nezvanično, opremanje Prezident apartmana koštalo je oko milion, a enterijer potpisuje italijanski arhitekta Roberto Demijani. Samo neki od ekskluziviteta Prezident apartmana su skulpture iz XVIII vijeka, kupatila obložena posebnim kamenom, i apartmantski bazen na terasi:

„Konkretno, Prezident apartman ima tri spavaće sobe, tri kupatila, toalet, na terasi ima bazen, đakuzi, ima malu fitnes salu, ima svoju kuhinju, sobe za obezbjeđenje, tako da je pravi de lux prostor koji nije nimalo jeftin“.

Kako bogati uglavnom ne žale novac za očuvanje svoje privatnosti, Preziden apartman ima i poseban lift, a na krovu „Splendid“-a je i heliodrom. Uz najmoderniju video i svjetlosnu tehniku, u apartmanu su i ometači za prisluškivanje:

„U pitanju su najkvalitetniji, najfiniji materijali, tehnološki i bezbjedonosno zaokruženi sa specijalnim ulazima i izlazima, liftovima za te apartmane, tako da pomažu čovjeku da se stvarno osjeća kraljevski u tom apartmanu“.

PR „Montenegrostars“-a Časlav Perović:

„Što se tiče interesovanja, mogu vam reci da najveći broj upita upravo stiže za te najskuplje apartmane, jer neka dosadašnja praksa, ne samo u hotelijerstvu i turizmu, upravo kaže da najskuplja roba uvijek najboje prolazi“.

RSE: Da li je riječ o interesentima iz Crne Gore ili inostranim?

PEROVIĆ: Ima interesenata i iz Crne Gore, i iz Srbije, i iz inostranstva, tako da iz svake zemlje Evropske unije imamo veliki broj posjetilaca.
XS
SM
MD
LG