Dostupni linkovi

SARAJEVO


Ured visokog predstavnika ozbiljno shvata vesti o pretnji predsedniku Vlade Republike Srpske Miloradu Dodiku, izjavio je danas portpaol Ureda visokog predstavnika (OHR) Oleg Milišić.
Prema saznanjima OHR-a, različite agencije su u međusobnom kontaktu, a preduzimaju se i odgovarajuće mere.
"Nakon što smo pratili razvoj cele ove priče, OHR je bio iznenađen jučerašnjom izjavom Krstana Simića iz Dodikove stranke, u kojoj se navodi da iza ove pretnje stoje islamski fundamentalisti. Ako Simić ima bilo kakve informacije o tome, trebalo bi odmah da ih prosledi nadležnim agencijama za sprovodjenje zakona, poručio je Oleg Milišić.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG