Dostupni linkovi

Tramp ponovo kritikovao medije


Mediji zaslužuju velikog, debelog keca: Donald Tramp
Mediji zaslužuju velikog, debelog keca: Donald Tramp

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je napao medije, ocenivši da je posao medija da budu pošteni i da govore istinu, ali da su "nekompetentni i nepošteni" kada su u pitanju dostignuća njegove administracije.

Na skupu u Harisburgu u Pensilvaniji koji je organizovao povodom 100 dana na položaju, Tramp je naglasio da za obavljanje svog posla mediji zaslužuju "velikog, debelog keca".

Skup u Pensilvaniji, koji je podsećao na predizborne mitinge, održan je u isto vreme kada se održavala tradicionalna večera za dopisnike iz Bele kuće kojoj Tramp nije prisustvovao.

On je dodao da je njegova administracija ta koja tu obavezu prema Američkom narodu ispunjava svakog dana i da je tek počeo da ispunjava obećanja iz predizborne kampanje.

Tramp je svojim pristalicama u Pensilvaniji rekao da je "održao obećanje za obećanjem", a sve kritike odbacio nazvavši ih "lažnim vestima" koje su plasirali novinari koji "nisu u toku".

Pre nekoliko nedelja Tramp je najavio da neće ići na večeru sa novinarima i poželeo im sreću, ocenivši da će biti "veoma dosadna". Tramp je prvi američki predsednik od Ronalda Regana 1981, koji je preskočio večeru.

XS
SM
MD
LG