Dostupni linkovi

Nema potvrde, ni demantija da se Nikolić kandiduje za predsednika Srbije


Na Nikolićevom Tviter nalogu citiran deo njegovog govora prilikom obeležavanja Dana državnosti: "Nema uzmicanja, ni povlačenja"
Na Nikolićevom Tviter nalogu citiran deo njegovog govora prilikom obeležavanja Dana državnosti: "Nema uzmicanja, ni povlačenja"

Iz kabineta aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića nema ni zvanične potvrde, ni demantija vesti koju su objavili pojedini mediji u Srbiji da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.

Na Tviter nalogu Tomislava Nikolića citiran je deo njegovog govora prilikom obeležavanja Dana državnosti: "Nema uzmicanja, ni povlačenja". Nikolić je prethodno u sredu izjavio da nije iznenađen „ishodom glasanja“ na predsedništvu Srpske napredne stranke, čime je data podrška kandidaturi lidera stranke Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima. Na pitanje da li će se on kandidovati, Nikolić je odgovorio “dogovorićemo se”.

Tanjug prenosi da predsednik Srpske napredne stranke i premijer Aleksandar Vučić nije imao komentar na vest o kandidaturi Nikolića, dok je lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio da je, ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, “sramotno da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Vučića”.

XS
SM
MD
LG