Nedjelja, 31. avgust/kolovoz 2014, 04:14 CET

Programi / Gaf nedelje

Gaf nedelje od 19. do 26. avgusta

Angela Merkel u poseti Srbiji, avgust 2011
Angela Merkel u poseti Srbiji, avgust 2011

Multimedija

Audio

Anketa uz članak

Arhiva anketa
Baš kao što je Angela Merkel izgledala ozbiljno kada je izdala tri komande, tako je i Boris Tadić izgledao samouvereno kada je najavio da Srbija možda i neće dobiti EU kandidaturu.

Njih dvoje možda nisu bili najraspoloženiji, ali je Jadranka Kosor sijala kada je među Kfor-ovcima tražila Slavonce. Uz put je iz takta izvela Vuka Jeremića, mada je on i uglavnom prgav. 

Što se tiče efendije Mustafe Cerića, ostaje da se vidi čije on bitke bije, a što se tiče Ramuša Haradinaja, njemu iz nekog razloga osmeh ne silazi sa lica.

Otkrićemo i tajnu besanih noći Jelene Trivan i Biljane Srbljanović, uspešnog uparivanja usamljenih Jagodinaca, a razotkrićemo i misteriju gde bi Gadafi ipak mogao otići, a to nisu ni Srbija, ni Hrvatska.


1. predlog  

Dragan Marković PalmaŽenidbe i udadbe

2. predlog

Boris Tadić i Angela Merkel u Beogradu, avgust 2011Angeline komande

3. predlog

Jadranka Kosor i Hašim Tači u Prištini, avgust 2011Prijateljica Jadranka

4. predlog

Mustafa ef. CerićBuđenje po Ceriću
5. predlog

Suđenje Ramušu Haradinaju, avgust 2011Svedok i Ramuš

6. predlog

Twitter komunikacija Biljane Srbljanović i Jelene TrivanMuke na Twitteru

7. predlog

Pobunjenička zastava na libijskoj ambasadi u Beogradu, avgust 2011Kad Gadafi pukne


Miloš Teodorović

Višestruko nagrađivan za rezultate postignute u istraživačkom novinskom, radio i TV novinarstvu. Između ostalog, dobitnik je nagrade američke Akademije interaktivnih i vizuelnih umetnosti za 2014. godinu, za autorski pečat ostvaren u redovnoj rubrici "Gaf nedelje". U medijima od 1994. godine, na Radiju Slobodna Evropa od 1999. godine. Na ovom programu angažovan kao reporter, voditelj, komentator. Bavi se najrazličitijim temama od političkih događaja do socijalnih fenomena.