Nedjelja, 01. februar/veljača 2015, 20:43 CET

Crna Gora

Fama o smaku svijeta povod za provod u Crnoj Gori

Ilustrativna fotografija
Ilustrativna fotografija
Priči o sudnjem danu, smaku svijeta i kraju života na zemlji o kojem se govori u predanju drevnih Maja, u Crnoj Gori ne pridaje se neka posebna pažnja. To je mnogima povod za šaljive komentare i zabavu pa će u pojedinim kafićima u Podgorici u četvrtak uveče biti organizovane i žurke i doček smaka svijeta.

Poslušajte šta su Podgoričani odgovorili na pitanja da li se i kako spremaju za smak svijeta, imaju li recept za preživljavanje i koja bi javna ličnost po njima trebalo da preživi.

Hoće li nas u prvim minutama nakon ponoći i prvim trenucima 21. decembra 2012. godine kao u filmu "Armagedon" pogoditi ogromni meteor ili će možda kao u filmu 2012, serija razornih zemljotresa i cunamija označiti kraj svijeta kakvog poznajemo.....

Pojedini Podgoričani sarkastično kažu da kakva je ekonomska kriza zavladala u zemlji, smak svijeta i ne izgleda tako loše.

I dok stariji sugrađani nijesu bili raspoloženi za priču o sudnjem danu i proročanstvu Maja, studente smo pitali šta im je najvažnije na nekoliko sati do smaka svijeta i da li će se i kako spremiti za Sudnji dan.

Spremanje
Spremanjei
|| 0:00:00
...    
🔇
X


Kao i u filmovima o sudnjem danu uvijek neko preživi pa smo pitali naše sugrađane koja javna ličnost bi po njim trebalo da dobije novu šansu i zašto:

Ko treba da preživi smak svijeta?
Ko treba da preživi smak svijeta?i
|| 0:00:00
...    
🔇
X


A da bi neko i preživio smak svijeta mora da pronađe recept za preživljavanje.
Evo kako se spremaju neki od naši sugrađana:

Recept za preživljavanje
Recept za preživljavanjei
|| 0:00:00
...    
🔇
X

Predrag Tomović

predragt+rfe.co.me

Nesuđeni pravnik završio je u novinarstvu. Imao sreće što je još od početka karijere radio sa ljudima koji su dobro ispekli novinarski zanat. Prošao "školu" radija Free Montenegro, Antene M. Imao i kratak izlet na TV IN, ali se nakon toga vratio staroj ljubavi - radiju.

Ovaj forum je zaključen
Sortiranje komentara
Komentari
     
Ime: sta reci
20.12.2012 22:48
sta reci...bice puna porodilista u septembru 2013-e :)

Novi serijal RSE

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
5. februar: "Perspektiva" - novi serijal RSEi
|| 0:00:00
...  
🔇
X
28.01.2015
RSE u saradnji sa Mebius filmom 5. februara počinje s emitovanjem jednogodišnjeg TV serijala o mladima i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U 52 emisije, snimljene u formi dijaloga i sučeljavanja, gostuju angažovani mladi muzičari iz regiona, kao što su Edo Maajka, Marcello, Brano Jakubović, Remy i drugi. Serijal, koji će biti emitovana na BHT-u i 25 drugih televizijskih stanica iz regiona, počinjemo pričom mladih iz Mostara.