Nedjelja, 30. avgust/kolovoz 2015, 05:33 CET

Crna Gora

Fama o smaku svijeta povod za provod u Crnoj Gori

Ilustrativna fotografija
Ilustrativna fotografija
Priči o sudnjem danu, smaku svijeta i kraju života na zemlji o kojem se govori u predanju drevnih Maja, u Crnoj Gori ne pridaje se neka posebna pažnja. To je mnogima povod za šaljive komentare i zabavu pa će u pojedinim kafićima u Podgorici u četvrtak uveče biti organizovane i žurke i doček smaka svijeta.

Poslušajte šta su Podgoričani odgovorili na pitanja da li se i kako spremaju za smak svijeta, imaju li recept za preživljavanje i koja bi javna ličnost po njima trebalo da preživi.

Hoće li nas u prvim minutama nakon ponoći i prvim trenucima 21. decembra 2012. godine kao u filmu "Armagedon" pogoditi ogromni meteor ili će možda kao u filmu 2012, serija razornih zemljotresa i cunamija označiti kraj svijeta kakvog poznajemo.....

Pojedini Podgoričani sarkastično kažu da kakva je ekonomska kriza zavladala u zemlji, smak svijeta i ne izgleda tako loše.

I dok stariji sugrađani nijesu bili raspoloženi za priču o sudnjem danu i proročanstvu Maja, studente smo pitali šta im je najvažnije na nekoliko sati do smaka svijeta i da li će se i kako spremiti za Sudnji dan.

Spremanje
Spremanjei
|| 0:00:00
...    
🔇
X


Kao i u filmovima o sudnjem danu uvijek neko preživi pa smo pitali naše sugrađane koja javna ličnost bi po njim trebalo da dobije novu šansu i zašto:

Ko treba da preživi smak svijeta?
Ko treba da preživi smak svijeta?i
|| 0:00:00
...    
🔇
X


A da bi neko i preživio smak svijeta mora da pronađe recept za preživljavanje.
Evo kako se spremaju neki od naši sugrađana:

Recept za preživljavanje
Recept za preživljavanjei
|| 0:00:00
...    
🔇
X

Predrag Tomović

predragt+rfe.co.me

Nesuđeni pravnik završio je u novinarstvu. Prošao "školu" radija Free Montenegro, Antene M. Imao i kratak izlet na TV IN, ali se nakon toga vratio staroj ljubavi - radiju.

Ovaj forum je zaključen
Sortiranje komentara
Komentari
     
Ime: sta reci
20.12.2012 22:48
sta reci...bice puna porodilista u septembru 2013-e :)
Novi serijal RSE
Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Retrospektiva "Perspektive"i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
22.08.2015
TV serijal Perspektiva o najosjetljivijim temama mladih na Balkanu, koji RSE emituje u saradnji sa NED, nakon petog ciklusa realizira ljetne epizode koje se bave analizom tema pokrenutim u Mostaru, Budvi, Sarajevu i Istočnom Sarajevu, Novom Sadu, te Banjaluci. U naredna dva mjeseca gledaćete najzanimljivije detalje sa snimanja i komentare mladih koji su učestvovali u projektu, moderatora, političkih analitičara, gledalaca. Producent je Mebius Film.