Petak, 06. maj/svibanj 2016, 18:53 CET

  Crna Gora

  Fama o smaku svijeta povod za provod u Crnoj Gori

  Ilustrativna fotografija
  Ilustrativna fotografija
  Priči o sudnjem danu, smaku svijeta i kraju života na zemlji o kojem se govori u predanju drevnih Maja, u Crnoj Gori ne pridaje se neka posebna pažnja. To je mnogima povod za šaljive komentare i zabavu pa će u pojedinim kafićima u Podgorici u četvrtak uveče biti organizovane i žurke i doček smaka svijeta.

  Poslušajte šta su Podgoričani odgovorili na pitanja da li se i kako spremaju za smak svijeta, imaju li recept za preživljavanje i koja bi javna ličnost po njima trebalo da preživi.

  Hoće li nas u prvim minutama nakon ponoći i prvim trenucima 21. decembra 2012. godine kao u filmu "Armagedon" pogoditi ogromni meteor ili će možda kao u filmu 2012, serija razornih zemljotresa i cunamija označiti kraj svijeta kakvog poznajemo.....

  Pojedini Podgoričani sarkastično kažu da kakva je ekonomska kriza zavladala u zemlji, smak svijeta i ne izgleda tako loše.

  I dok stariji sugrađani nijesu bili raspoloženi za priču o sudnjem danu i proročanstvu Maja, studente smo pitali šta im je najvažnije na nekoliko sati do smaka svijeta i da li će se i kako spremiti za Sudnji dan.

  Spremanje
  Spremanjei
  || 0:00:00
  ...    
   
  X


  Kao i u filmovima o sudnjem danu uvijek neko preživi pa smo pitali naše sugrađane koja javna ličnost bi po njim trebalo da dobije novu šansu i zašto:

  Ko treba da preživi smak svijeta?
  Ko treba da preživi smak svijeta?i
  || 0:00:00
  ...    
   
  X


  A da bi neko i preživio smak svijeta mora da pronađe recept za preživljavanje.
  Evo kako se spremaju neki od naši sugrađana:

  Recept za preživljavanje
  Recept za preživljavanjei
  || 0:00:00
  ...    
   
  X

  Predrag Tomović

  predragt+rfe.co.me

  Nesuđeni pravnik završio je u novinarstvu. Prošao "školu" radija Free Montenegro, Antene M. Imao i kratak izlet na TV IN, ali se nakon toga vratio staroj ljubavi - radiju.

  Ovaj forum je zaključen
  Sortiranje komentara
  Komentari
       
  Ime: sta reci
  20.12.2012 22:48
  sta reci...bice puna porodilista u septembru 2013-e :)
  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.