Četvrtak, 05. maj/svibanj 2016, 04:57 CET

  Kažnjen Stanković i urednici HRT-a

  09.11.2012

  HRT je kaznio voditelja emisije "Nedeljom u dva" Aleksandra Stankovića smanjenjem plate zbog gostovanje Darka Mihajlovića, knjigovođe sa osnovnom školom.

  Mihajlović je predstavljen kao ekonomski stručnjak s više fakulteta i doktorata u emisiji "Nedeljom u dva", a on je u stvari knjigovođa koji ima samo osnovnu školu i ubrzani kurs knjigovodstva. Osim Stankovića, kažnjeni su i urednica Informativnog programa HTV-a Sanja Mikleušević Pavić, kao i urednica u programu unutrašnje politike Ivana Jabuka.
  Njima je umanjena plata između 10 i 30 odsto.

  Istovremeno, zbog teškog kršenja etičkog kodeksa, umanjenjem plate za 10 odsto kažnjene su i urednica-koordinatorka Branka Kamenski i novinarka Hloverka Novak Srzić, jer su nedavno, nakon što im je u emisiji "Pola ure kulture" odbijeno emitovanje priloga o Hrvatskom audio-vizuelnom centru, uz obrazloženje da je neprofesionalan i da mu nedostaju iskazi druge strane, javno i bez dozvole istupile u medijima i tako naštetile ugledu HRT-a, navodi se u saopštenju.
  09 novembar/studeni 2012
  09 novembar/studeni 2012

  Kalendar

  Novi serijal RSE
  Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
  "Perspektiva": Druga epizoda – Podgoricai
  X
  01.05.2016
  RSE u saradnji sa NED emituje TV serijal o omladini i najosjetljivijim društvenim temama na Balkanu. U novom ciklusu Serijala razgovaramo sa mladima Podgorice. Voditelj je Marčelo. Producent je Mebius film iz Sarajeva.