Dostupni linkovi

Vozači nadmudrili policiju u Moskvi


Vozači nadmudrili policiju u Moskvi
molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:03:31 0:00

Frustrirani sa prečestim sviranjem policijskih sirena u Moskvi, vozači,organizirani od strane jednog bivšeg policajca, Alekseja Dozorova, su odlučili da uzvrate udarac. Pokupovali su imitacije plavih policijskih sirena,dobro su im poslužile i plave dje

Frustrirani sa prečestim sviranjem policijskih sirena u Moskvi, vozači, organizirani od strane jednog bivšeg policajca, Alekseja Dozorova, su odlučili da uzvrate udarac.

Pokupovali su imitacije plavih policijskih sirena, dobro su im poslužile i plave dječije kantice, stavili ih na krovove svojih automobila i krenuli.

Dorozov ih savjetuje da poštuju saobraćajna pravila te da imaju ispravne papire kako ih policija ne bi kaznila. Kad ih policija zaustavi vozači im pokazu kopiju sudske odluke kojom im se dozvoljava da sa plavim sirenama na krovu pređu pune linije razgraničenja na ulicama i da parkiraju po želji.

Dorozov je kao bivši policajac upoznat sa pravilima pa često prelazi u ofanzivu kad ga zaustavi policija. Najprije traži njihove iskaznice i zahtjeva da mu se kaže zašto je zaustavljen. Policajci ga na kraju puste i on sa svojom "plavom brigadom" nastavlja vožnju Moskvom.
XS
SM
MD
LG