Dostupni linkovi

logo-print

BOGOR


Predsednik SAD Dzzordzz Buss izrazio je danas u Indoneziji zzelju da krize sa nuklearnim programima Irana i Severne Koreje budu ressene na miran naccin i rekao da joss nije doneo odluku o promeni broja americckih vojnika u Iraku.
U cilju poboljsanja situacije u Iraku, americka vojska razmatra trenutno tri opcije: povecati vojno osoble, smanjiti broj snaga ali ostati duze ili se u celosti povuci iz zemlje, izvestava "Vasington Post (Washington Post) od ponedjeljka.
Lider najmnogoljudnije muslimanske drzzave, indonezzanski predsednik Susil Bambanga Judhojono, blizak Bussov saradnik u ratu protiv terorizma, pozvao je ostale zemlje da visse doprinesu smirivanju sukoba u Iraku.
Povodom demonstracija zbog njegovog dolaska u Indoneziju, Buss je
rekao da su one samo znak zdrave demokratije.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Novinarstvom se bavi od 1985. godine, najpre u beogradskom nedeljniku "NIN". Od 1987. godine komentator i voditelj u Prvom programu Radio Beograda. Od 1994. dopisnik RSE iz Beograda, a od 1999. radi u redakciji u Pragu.

XS
SM
MD
LG