Dostupni linkovi

Nastavak akcije na istoku zemlje

12:12 18.4.2014.
Samoproglašeni lider proruskih separatista u istočnoj Ukrajini Denis Pušilin kazao je da smatra da njegove ljude ne obavezuje jučerašnji sporazum Rusije i Ukrajine u Ženevi da odlože oružje i napuste okupirane zgrade. Ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov “nije ništa potpisao u naše ime, već u ime Ruske Federacije”, kazao je Pušilin, lider samoproglašene Narodne republike Donjeck.
12:01 18.4.2014.
Nastavlja se oružana akcija na istoku

Oružana akcija protiv proruskih separatista na istoku zemlje nastaviće se uprkos dogovoru četiri strane koji je postignut u Ženevi, sopštila je Služba bezbednosti u Kijevu. “Antiteroristička operacija još je u toku, a koliko dugo će trajati zavisi od toga do kada će opstati teroristi u našoj zemlji”, rekla je portparolka Državne službe bezbednosti Marina Ostapenko.
11:37 18.4.2014.
Ukrajinska Služba sigurnosti izdala je poternicu za najstarijim sinom bivšeg predsednika Viktora Janukoviča Oleksandrom zbog optužbi za “falsifikovanje” i “prevaru”.
11:32 18.4.2014.
Portparol samoproglašene "Narodne Republike Donjeck", iza koje stoje proruski militanti, rekao je da oni neće napustiti nijednu zgradu dok se dok se ne povuče "ilegalna" Vlada u Kijevu. Pobunjenici kažu da nisu bili deo dogovora u Ženevi i da će nastaviti svoju borbu za autonomiju.

Učitajte više sadržaja...

XS
SM
MD
LG