Dostupni linkovi

Mediji: Oland imao stan za ljubavnicu



Francuski predsednik Fransoa Oland i glumica Žili Gaje su u ljubavnoj romansi već dve godine što se poklapa sa periodom izborne kampanje, piše tabloid "Kloze".

Časopis, koji je prvi izvestio o vezi Olanda (59) i Gajeove (41), objavio je i nove fotografije na kojima su njih dvoje zajedno uslikani, prenosi BBC. Tabloid prenosi i da je Oland za viđanje sa glumicom koristio stan u zapadnoj četvrti Pariza.

Kako prenosi "Kloze", par je provodio zajedno vikende na jugu Francuske, a Oland je prošle godine izbegao da ode na odmor u Grčku sa svojom partnerkom Valeri Trirveler (49) kako bi mogao sa glumicom da putuje u departman Korez, u centralnoj Francuskoj.

Olandova partnerka Trirveler je prošle sedmice primljena u bolnicu zbog šoka posle informacija o Olandovoj aferi. Prva dama Francuske za sada želi da odbrani predsednika od napisa u medijima pa je tako na izveštaje da je nije nijednom posetio u bolnici, telefonirala novinarima u četvrtak i obavestila ih da su doktori zamolili Olanda da je ne posećuje.

Ona je rekla i da joj je Oland poslao čokolade i cveće. Trirveler je u izjavi rekla da se i dalje oseća suviše slabo da bi mogla da stoji.

Oland je u utorak na velikoj pres konferenciji priznao da prolazi kroz težak period u privatnom životu, ali je odbio da više govori o napisima o aferi. On je rekao da će da pre svog odlaska u SAD 11. februara razjasniti da li je Trirveler i dalje prva dama Francuske.
XS
SM
MD
LG