Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Vaše mišljenje

Ovaj forum je zaključen
  • VB (Beograd) 31.10.2011. 09:06

    Na dobra pitanja jos bolji odgovori!Ko ima usi da cuje-cuce,ko ima oci da vidi-videce,kome svraka nije popila i ono malo preostalog mozga-shvatice.Diskretni sarm desnice ce-kao izmedju dva rata levice-harati po ruskim parama preplacenim salonima,a narod ce da place kad shvati da je iz jednog uzasa pao u jos gori.Sa istoka nista dobro ne stize vecini gradjana Rusije,a nama se nude primeri oligarha i politicara!Nigde da vidimo one obrazovane ljude koji prose,nigde decu po ulici u daleko vecem broju od normalnog,prema kojima ne postoji nikakva empatija.Jedino za sta mogu da posluze je da biju neistomisljenike rezima i da se pripremaju da postanu topovsko meso.Naravno,sve to sa blagoslovom drzavotvorne crkve u koju bi i nasi da pretvore SPC!
    Izvinite zbog digresije.Hvala dobrim ljudima iz RFE sto se manje od ostalih udvaraju gluposti i podilaze nasim trenutnim raspolozenjima i odsevljenjima zivotom sa hlebom bez motike koji nam niko ne moze i nece obezbediti!

  • Anonimni posjetilac 31.10.2011. 09:39

    Nije strah od desnice dosao prvi. Vecina Srba podrzava desnicu koja je po svojoj prirodi agresivna, pa je logicno da ih se manjina boji. Tek kada se srbi okane corava posla i prestanu misliti da u ratu i oruzanom sukobu imaju ikakve sanse, shvate da su zauvijek izgubili Kosovo (indikator cega je promjena Ustava) i prestanu pjevati o "srpskim zemljama" (indikator cega je promjena teksta himne), tek onda demokratija ima neku sansu u Srbiji.

Učitajte više komentara

XS
SM
MD
LG