Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Toše Proeski biće upamćen i u Hrvatskoj


Toše Proeski biće upamćen i u Hrvatskoj

Popularni 26-godišnji makedonski pjevač, Toše Proeski, poznat i kao jedan od UNICEF-ovih ambasadora, stradao je rano jutros u prometnoj nesreći na autocesti Zagreb –Lipovac, u smjeru Zagreba. Proeski je sjedio na suvozačevom mjestu, a njegov vozač i menadžerica, Ljiljana Petrović, teže su ozlijeđeni. Glasnogovornica Policijske uprave Brodsko Posavske, Kata Nuić, kaže da je do nesreće došlo zbog neprilagođene vožnje:

„U 6:25, na 170. kilometru autoceste kod Nove Gradiške, dogodila se prometna nesreća. Tridesetdvogodišnji državljanin Makedonije upravljao je osobnim automobilom marke tuareg, makedonskih registarskih oznaka. Uslijed nepoštivanja prometnih propisa i ne držanja potrebnog razmaka između vozila, došlo je do udara prednjeg dijela tuarega u stražnji, lijevi dio, poluprikolice teretnog automobila talijanskih registarskih oznaka. Potom je došlo do zanošenja tuarega i udara u središnju zaštitnu ogradu na autocesti.“

Doznajemo da je Proeski putovao u Zagreb na snimanje novog spota. Makedonski pjevač bio je izuzetno popularan u cijeloj regiji, osobito u Hrvatskoj, gdje je njegov hit „Srce nije kamen“ bio prošle godine najizvođenija pjesma na Hrvatskom radiju.

XS
SM
MD
LG