Dostupni linkovi

NIŠ


Protiv bivšeg ministra pravde Srbije Vladana Batića i dvojice njegovih suradnika koje aktualna vlast optužuje da su prije dvije godine, nakon primljenog mita, oslobodili iz zatvora jednog od vodja organiziranog kriminala, podignute su i službene krivične prijave. Batić je uhapšen dan nakon što je članove kabineta premijera Koštunice javno optužio da su pronevjerili blizu 100 miljuna eura tokom formiranja i prodaje Nacionalne štedionice Srbije.
Vijest o pokretanju krivičnog postupka protiv Vladana Batića i još dvojice - u Nišu je – priopćio ministar unutarnjih poslova Srbije Dragan Jočić. On je istodobno najavio mogućnost novih hapšenja.

ŠIBENIK /BEOGRAD
Šibensko-kninska policijska uprava potvrdila je u svom današnjem priopćenju da je sinoć primila anonimnu dojavu o tome da se skupina nepoznatih mladića u dvorištu pravoslavne Episkopije u Šibeniku ponaša nasilnički, uzvikujući uvredljive i neprimjerene riječi. Očevidom je utvrdjeno da je pričinjena manja materijalna šteta. Srpska pravoslavna crkva priopćila je da je veća grupa napadača sinoć demolirala zgradu Episkopije dalmatinske u Šibeniku. Napadači su preskočili ogradu dvorišta Episkopije i provalili vrata. Zatim su, uzvikivali:"Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe" stoji u priopćenju Srpske pravoslavne crkve.
XS
SM
MD
LG