Dostupni linkovi

PODGORICA


Ministar vanjskih poslova Crne Gore Miodrag Vlahović povodom kontroverznog dokumenta o crnogorskim medijima koji je prije dva dana "izašlo" iz tog ministarstva, danas je ponudio ostavku premijeru i šefu parlamenta, te se ispiričao javnosti i medijima koji su spominjani u tom dokumentu.
Vlahović je rekao da Djukanović i Krivokapić nisu prihvatili njegovu ostavku, te je odbacio tvrdnje da iza dokumenta stoji vlada.
"Analiza" koja je izazvala oštre reakcije novinara, sadržavala je ocjene i prijedlog mjera koje bi trebali poslužiti da se mediji privole da izvještavaju u skladu s politikom vlade u Podgorici.

BANJA LUKA
Visoki predstavnik za BH Paddy Ashdown upozorio je danas poslanike u Narodnoj skupštini RS da bez reforme policije, vrata eurointegarcija ostaju zatvorena za Bosnu i Hercegovinu. On je kazao kako je svjestan da u RS postoji bojazan da će refoma policije značiti ukidanje RS. No, to je "laž koju šire oni koji žele zadržati policiju pod političkom kontrolom, i koji žele očuvati očuvaju sistem koji pomaže kriminalcima", upozorio je Ashdown.
XS
SM
MD
LG