Dostupni linkovi

BANJA LUKA


Predsednik Vlade Republike Srpske (RS) i Stranke nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je danas da je davno prošlo vreme sankcionisanja političara u BiH od strane međunarodnih predstavnika.
Dodik je kazao nakon sastanka u okolini Banjaluke kojem su prisustvovali Mladen Ivanić, predsenik Partije demokratskog progresa, lider Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Dragan Čović, te HDZ-a 1990 Božo Ljubić -
kazao da je RS rekla šta je njen minimum oko policije, te da je doživaljavaju kao vitalno pitanje ljudi koji žive u tom bh.entitetu.
"I dalje se pokušava napraviti jedna imaginacija koja treba da ispuni zahtev bošnjačke strane o organizovanje države samo onako kako je oni vide", kazao je Dodik, dodajući da je BiH dalje od reforme policije nego što je ikada bila.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG