Dostupni linkovi

Vanredna vijest

SARAJEVO


Voditeljica izaslanstva Europskog parlamenta za odnose sa zemljama jugoistočne Europe Doris Pack ocijenila je da je politička situacija u Bosni i Hercegovini vrlo teška zbog nespremnosti lokalnih političara da postignu dogovor o reformi policije. Pack i njezin zamjenik Hannes Swoboda razgovarali su o stanju u BiH i mogućem rješavanju problema reforme policije s predsjedateljem Vijeća ministara BiH Nikolom Špirićem te Visokim predstavnikom Miroslavom Lajčakom.
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Nikola Špirić je kazao da je Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju najvažniji dokument poslije Daytonskog mirovnog sporazuma, te da je moguće naći rješenje za reformu policije, ali tome trebaju biti podjednako posvećeni svi politički lideri u BiH.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica Međunarodne novinarske nagrade Lorenzo Natali 2008. koju dodjeljuje Europska komisija u suradnji sa Reporterima bez granica.

XS
SM
MD
LG