Dostupni linkovi

BEOGRAD


Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolich ponovio je jutros da che sigurno podneti ostavku na mesto predsednika Skupsstine Srbije i da neche biti glasanja o njegovom smenjivanju.
On je kazao da je imao dogovor sa premijerom Srbije Vojislavom Kosstunicom "possto Vojislav Kosstunica nema poverenja u (predsednika Srbije) Borisa Tadicha i zna da che on kad tad da izda srpski narod", rekao je Nikolich.
Na pitanje novinara da li se osecha prevarenim, Nikolich je odgovorio da je Kosstunica "prevario sebe, gradjane Srbije i srpski narod i da che to objasniti danas" u nastavku sednice skupsstine.
Iako je dogovor o vladi demokratskog bloka u Srbiji postignut, nije iskljucceno da ona ne bude izabrana pre isteka roka. Ostala su dva i po dana, a poslanici iz redova Srpske radikalne stranke obilato koriste skupsstinsku govornicu za maratonska izlaganja i replike jednih drugima. Radikal Dragan Todorovic, ipak, negira da je cilj
njegovih kolega da sprecce izbor vlade.
Suzana Grubjessic iz G17 plus kazze da odgovornost zbog moguceg probijanja roka za formiranje vlade lezzi pre svega na strankama demokratskog bloka, jer su odugovlacile sa dogovorom
XS
SM
MD
LG