Dostupni linkovi

BEOGRAD


Razmjena političkih optužbi poslanika stranaka demokratskog bloka s jedne strane i predstavnika Srpske Radikalne Stranke i Socijalističke Partije Srbije s druge strane obilježile su danas nastavak konstitutivne sjednice Narodne skupštine Srbije.
Sjednica je prekinuta nocas oko 2 sata i 20 minuta a nastavljena danas oko 11 raspravom o razrješenju predsjednika parlamenta Tomislava Nikolića što je predložilo 128 poslanika Demokratske stranke (DS), Demokratske stranke Srbije (DSS), Nove Srbije (NS) i G17 plus.
DS je sinoć predložila da se za predsjednika parlamenta izabere Oliver Dulić. Bilo je predloženo da se o razrješenju i izboru vodi objedinjena rasprava, ali je taj prijedlog povučen. Na dnevnom redu sjednice je i usvajanje zakona o ministarstvima i izbor nove vlade. Sinoc dok je trajala rasprava o razrjedenju Tomislava Nikolica sa mjesta predsjednika parlamenta pred skupstinskim zdanjem prolazili su brojni automobili koji su trubeci slavili pobjedu Srbije na pjesmi Eurovizije.
  • 16x9 Image

    Rinko Golubović

    Počeo raditi 1969. na Radio Sarajevu kao spiker, a 1973. i na TV Sarajevo u informativnim emisijama. Okušao se u gotovo svim područjima novinarstva: od voditelja i urednika informativnih emisija, do emisija revijalnog karaktera.

XS
SM
MD
LG