Dostupni linkovi

BANJALUKA


Specijalni izaslanik Visokog predstavnika za Srebrenicu Kliford Bond izjavio je danas da je postojecha situacija u Srebrenici posledica ratnih dogadjaja i zloccina koji su na tom podruccju poccinjeni. Bond je danas u Banjaluci razgovarao sa premijerom Republike Srpske (RS) Miloradom Dodikom i predsedavajuchim Predsednisstva BiH Nebojssom Radmanovichem.
Dodik je ponovio da vlada tog entiteta neche prihvatiti bilo kakvu promenu te da je Srebrenica "loklana zajednica u RS i tako treba da ostane".
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG