Dostupni linkovi

TEHERAN


Iranski predsednik Mahmud Ahmadinedzzad danas je ponovio da se njegova zemlja nece odreci nuklearnog programa. On je rekao da Zapad "zloupotrebom medjunarodnih organizacije" neche naterati Iran da odustane od svog prava.
Iran je prossle nedelje saopsstio da je pocceo da obogachuje uranijum na industrijskom nivou. Zapad strahuje da bi Iran mogao da upotrebi obogacheni uranijum za proizvodnju nukelarnog oruzzja, ssto Teheran
negira isticcuchi da uranijum koristi u energetske svrhe.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG