Dostupni linkovi

ZAGREB


Povjerenik Evropske unije za pravosuđe, slobodu i sigurnost Franco Frattini parafirao je danas sa ministrima unutarnjih poslova Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije sporazume o olakšavanju viznog režima i readmisiji.
Povjerenik Frattini i ministri Tarik Sadović, Jusuf Kalamperović i Bujar Nishani parafirali su sporazume u okviru regionalnog Sastanka ministara pravosuđa i unutarnjih poslova zemalja članica Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi kojim ove godine predsedjava Hrvatska. Sporazum je trebalo da bude sklopljen i sa Srbijom, ali nije postignut dogovor o detaljima readmisije.

ZAGREB
Zdravstveno stanje Ivice Račana i dalje je kritično. Liječnički tim je utvrdio da je nekontrolirani rast tumora doveo do pojave izrazito teških bolova u desnom ramenu i glavi te je stoga bilo nužno primijeniti visoke doze lijekova za njihovo ublažavanje. Zbog općeg stanja organizma te primijenjenih lijekova došlo je do poremećaja svijesti te od sinoć Račan ne komunicira s okolinom. Vitalne funkcije organizma i dalje su održane , a sve daljnje prognoze ovisit će o općem stanju organizma i brzini rasta tumora, stoji u priopćenju SDP Hrvatske.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

XS
SM
MD
LG