Dostupni linkovi

MOSKVA


Kineski predsednik Hu Djintao doputovao je u ponedeljak u Moskvu, gde sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom razgovara o saradnji dve zemlje u oblasti energetike i trgovine.
Tokom trodnevne posete, Kina i Rusija che sklopiti visse sporazuma o trgovini i investicijama u vrednosti od ccetiri milijarde dolara.
Hu i Putin che razgovarati i o medjunarodnim pitanjima, kao ssto su reforma UN, saradnja u borbi protiv terorizma, problemi Severne Koreje, Irana i Bliskog istoka.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG