Dostupni linkovi

VASINGTON


Americki Senat zapoceche u ponedeljak debatu o finansiranju rata u Iraku, ukljucujucci i povlacenja trupa SAD u narednih godinu dana. Predstavniccki dom Kongresa u kome vechinu imaju demokrate usvojio je u petak odluku kojom se obezbedjuje finansiranje operacija u Avganistanu i Iraku, ali se trazi povlacenja americkih snaga iz Iraka do 31. avgusta 2008. godine. Predsednik SAD Dzordz Buss (George Bush) je upozorio da che staviti veto ukoliko Kongres usvoji pomenutu odluku.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG