Dostupni linkovi

BANJALUKA


Predsednik Republike Srpske Milan Jelic smatra da je Rezolucija u kojoj se trazi izdvajanje Srebrenice iz RS-a nepotreban, neprihvatljiv i neustavan cin, najavljujuci da ce u vezi s tim biti preuzete i odgovarajuce mere kao sto je prinudna uprava u toj opsstini.
Jelic je rekao i da inicijative za izdvajanje Srebrenice predstavljaju "nastavak pritisaka na RS i neprihvatljivo nastojanje smanjivanja njene teritorije, utvrdjene Dejtonskim mirovnim sporazumom".
On je istakao da podrzzava napore svih organa i institucija RS da se
obezbede novi razvojni programi, zapossljavanje i bolji zzivot svih gradjana u Srebrenici.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG